Temaer



MELLEM DRAGEN OG VREDEN
Man kan udrette mirakler med en træsko og et par velsyede patter

Vi kan lige så godt få det overstået med det samme.

Her er ugens skålpund nøgent kød til det mandlige udvalg af læsere og kritikere: Venus fra Milo manglede armene - et tab som Venus fra Las Vegas til gengæld har valgt at vie sit liv til at kompensere for. Hun bodybuilder. Og så er hun ekshibitionist. Det er fantastisk som internettet har gjort det til en lukrativ forretning at blotte sig.

Venus scorer ikke under 200.000 kroner på sin selv-fremvisning på nettet - om måneden! Det hjælper selvfølgelig på entusiasmen og indtjeningen at Venus efterhånden er blevet udstyret med et par velsyede patter og en trimmet overkrop.

Hep. Videre.

Held og lykke mr. Gorsky
Det er i år 30 år siden at Neil Armstrong - den 20. juni 1969 - plantede pedalerne i månestøvet og sagde de udødelige ord ’et lille skridt for. . . ’ osv. Han sagde noget mere. Han sagde også ’held og lykke mr. Gorsky’.

Det var der mange mennesker, der siden gerne ville have en forklaring på, men den gode astronaut var så tilknappet som en rumhjelm, når spørgsmålet faldt på mr. Gorsky og hvorfor han absolut skulle have held og lykke-hilsener tilsendt fra Månen. Indtil for kort tid siden, da Gorsky langt om længe var afgået til det hinsides. Forklaringen var den simple, at dengang Neil Armstrong var dreng og legede i haven, så røg bolden ind i nabo-haven og landede under mr. Gorskys soveværelses-vindue. Armstrong spæner efter bolden. Armstrong overhører tilfældigvis fru Gorsky på det nærmeste råbe til sin mand: ’ORAL SEX?!?! Nå så du vil have oral-sex? Du får oral-sex den dag naboens dreng går tur på månen!’

Held og lykke mr. Gorsky. . .

Møl i maskinen
Hep. Videre. Der er altid en sammenhæng mellem alting. Den kan være svær at se, men den er der. Langt inde i junglen kigger indianeren op og ser de hvide striber efter flyvemaskinerne. I storbyen kalder nørderne computer-fejl for ’bugs’ - altså insekter - uden at vide, at computer-fejlene første gang fik navnet, da et møl forvildede sig ind i en af 50’ernes kæmpe-computere og kom til at kortslutte den.

Maskinerne trænger ind over alt - og heldigvis trænger der altid insekter ind i maskinen. Et af insekterne i den store maskine er en mand, der kalder sig Babu. Jeg har netop fået en e-mail fra Babu. Han fortæller:

Digotage
- I går deltog jeg i endnu en forbruger-undersøgelse. Jeg er en 24-årig arbejdsløs kirurg med otte børn i alderen 30 til 70. Min kone er 98. Vi ejer nul biler, hvoraf den ene er en Honda og den anden en Porsche. Vi har ingen hobbyer eller indtægter, men bruger 60 til 70 tusinde kroner om året på rejser. Vi bruger 370.000 kroner på rengøringsmidler om året og 77 kroner på benzin. Vi er vegetarer og går på restaurant hver aften. Helst Jensens Bøfhus. Jeg er fraskilt enke og har aldrig været gift.

- Det er ganske berigende at bruge sin tid på at stoppe forkerte digitale oplysninger op i næsen på de mennesker, der prøver at snuse ting til sig, som de overhovedet ikke har ret til at vide.

Babu fortæller glad, at han har opfundet et nyt begreb: Digotage. I industrialiseringens barndom smed arbejderne deres træsko - sabots - i maskinen - og lagde dermed træsko til begrebet sabotage. I den digitale tidsalder er det bits og bytes der smadrer maskinen. Digital sabotage. Digotage.


LINKS

"Held og lykke mr. Gorsky". Måske er det en løgne-historie, og måske er den sand. Under alle omstændigheder er den god.

www.opey.com/armstrong.html


Sabotage. Jeg ved ikke hvad det er, linksene er sparsomme, men det ser flot ud

www.sabotage.com

Avanceret digital sabotage

rtmark.com

Besøg Venus fra Lost Wages. Tryk hende beundrende på overarmene

www.landofvenus.com


WWW.NÅDADA

HUSK LIGE TANDBØRSTEN
Der var indbrud på hotelværelset. Der blev ikke stjålet noget. Men kameraet og tandbørsterne var blevet smidt på sengen. Mystisk. Værre blev det dog, da filmen i kameraet blev fremkaldt og de fandt ud af, hvor tandbørsterne havde været henne...

www.urbanlegends.com/classic...

HVAD KAN DU LIDE
Lidelse er trendy. Meget trendy.

www.sepulchritude.com/suffer

MYRDE DRÆBE SLAGTE HÆRGE
En læser har udpeget følgende ejendommelige site: www.mayhem.net - stedet, hvor man kan læse om mord, død, ødelæggelse og seriemordere.


LILLE PAUSE
Pause Magazine er et af de utallige magasiner på internettet. De dækker musik, film og computerspil og de gør det på den velvagte adresse www.pause.com. Vi lader linket stå et øjeblik.


ENDNU MINDRE PAUSE
Der findes faktisk et studie i pauserne i det talte sprog. Altså f.eks. "øh...", "hva’ ska’ man si’e...", "du ved nok..." og så videre. Vil du vide mere om øh m.fl. så besøg straks "The Filled Pause Research Center" i Japan

www.cisnet.or.jp/home/rlrose/pause...

FARVEL FARVEL
Hvad hedder farvel på serbo-kroatisk? Eller på Adyghabze? På indonesisk? Japansk? Gælisk? Har du brug for et farvel på et vilkårligt mystisk sprog, så er der gode chancer for at finde det her

www.elite.net/~runner/www/jennifers/goodbye.htm
Vi må ikke bringe de fine billeder af Venus fra Las Vegas, så her er et billede af noget vi ikke ved hvad er...

Her kan du skrive et indlæg til opslagstavlen:
(Husk at udfylde alle felter)
Navn: Email:
Overskrift:
Tekst: